Priser og betingelser for opbevaring

Lagerhotel Fyn tilbyder opbevaring af campingvogn, båd, bil, motorcykel, autocamper, hestetrailer, maskiner og andet. Bestil vinteropbevaring i isoleret lagerhal med støbt gulv eller i det fri. Området er sikret med hegn og tyverialarm.

Priser i 2013 – 2014

Indendørs opbevaring
2,50 m x 5,50 m totallængde 2.000 kr.
2,50 m x 7,50 m totallængde 2.200 kr.
3,00 m x 7,50 m totallængde 2.500 kr.

Opbevaring i det fri bag hegn 1.300 kr.

Nøgledepositum 200 kr.

Pladsen er personlig og må ikke udlejes, udlånes eller på anden måde overdrages til andre. Betalt leje eller dele heraf refunderes ikke, selv om lejemålet opsiges, bortfalder eller pladsen forlades i perioden.
Hallen er brand- og stormforsikret, men uden opvarmning. Campingvogne, både og øvrige genstande opbevares for ejerens egen regning og risiko. Lagerhotel Fyn er ikke ansvarlig for skader på campingvogne, både eller øvrige opbevarede genstande opstået under opbevaring eller ind- og udtagning. Al ind- og udtagning skal foretages af ejeren selv under vejledning af Lagerhotel Fyn.
Der må ikke tømmes toiletter på pladsen. Desuden må der ikke opbevares benzin eller andre brandbare væsker, gasflasker eller dyner i hotellet. Ved opbevaring i det fri, skal alle fire støtteben være slået ned.

Lagerhotel Fyn - nær E20

Sikker opbevaring af campingvogn. Opmagasinering af bil. Helårsopbevaring af båd. Frostfri vinteropbevaring af mc. Indendørs lagerplads og indhegnet udendørs plads med dagligt opsyn, alarm og videoovervågning. Kontakt os og aftal et besøg, så du kan se allefordelene ved tryg opbevaring på vores lagerhotel.