Lagerhotel Fyn - opbevaring er en tillidssag

Tryg vinteropbevaring

Vinteropbevaring af din båd eller campingvogn drejer sig om mere end blot lagerplads. Båden eller campingvognen er en forlængelse af dit hjem med alle de minder, der er bundet til den. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg, når du lejer lagerplads hos os.
Som kommende kunde vil vi gerne invitere dig til at besøge vores lagerhotel, før du vælger at opbevare hos os. Så kan du både møde os og se vores indendørs- og udendørs lagerplads, inden du vælger Lagerhotel Fyn til opbevaring af din båd, campingvogn, bil eller mc.

Opbevaring af campingvogn, båd og meget andet

Vælg mellem udendørs opbevaring eller indendørs opbevaring i isoleret, frostfri hal med støbt gulv (hallen er ikke opvarmet). Området er sikret med hegn og alarm, og vi har videoovervågning og dagligt opsyn. Hallen er desuden storm- og brandforsikret.
Lagerhotel Fyn tilbyder både vinteropbevaring og helårsopbevaring. Kontakt os, hvis du skal have din bil opmagasineret, mens du er bortrejst, eller når din motorcykel skal bruge en sikker og frostfri vinterplads. Vi har naturligvis også plads til opbevaring af hestetrailer, autocamper, maskiner og meget andet.

Sikker opmagasinering med nem adgang

En god og tryg lagerplads betyder meget. Men måske er det også vigtigt for dig, at du nemt kan komme til din båd, campingvogn, bil eller mc, mens du har den til opbevaring hos os. Lagerhotel Fyn ligger nær den fynske motorvej E20, og som kunde hos Lagerhotel Fyn får du din egen nøgle og kode. Så har du altid mulighed for at vaske, renovere og foretage reparationer - der er adgang til el og vand. Du kan også hente og bringe din campingvogn til opbevaring, når det passer dig.
Vi er meget fleksible. Har du et særligt opbevaringsbehov, som du ikke kan se noget om på vores side? Kontakt os, så finder vi sikkert en løsning. Har du for eksempel behov for at få din hestetrailer eller campingvogn transporteret til og fra opbevaring, så løser vi gerne den opgave.

Ulrich Hauge
30 40 50 50
ulrich@lagerhotelfyn.dk

Klik her [link til Referencer] for at se, hvad vores kunder siger om os.

Lagerhotel Fyn - nær E20

Sikker opbevaring af campingvogn. Opmagasinering af bil. Helårsopbevaring af båd. Frostfri vinteropbevaring af mc. Indendørs lagerplads og indhegnet udendørs plads med dagligt opsyn, alarm og videoovervågning. Kontakt os og aftal et besøg, så du kan se allefordelene ved tryg opbevaring på vores lagerhotel.